torstai 2. elokuuta 2012

Susannan terveiset

Tekstiviesti 2.8.2012 klo 9.27:

Perille päästiin illalla myöhään. Ei olla päästy nettiin. Ollaan matkalla Masai Maraan. Kaikki ok, univelkaa usealla paljon, mutta reipas mieli! Terkkuja . . .
-Susanna

Kommenttina opiskelijoilta, että kauhea kulttuurishokki, emme enää valita busseista, sekä arvostamme vessoja ja suihkuja. Kylmät suihkut otettu ja vettä tuli tosi niukasti . . .

7 kommenttia:

  1. Tsemppiä kaikille ! Terkkuja Lauralle ! :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. hiii, elisalle minun siskorakkaalle terkkuja ja pärjäilkäähän siellä!:) T.sen pikkulisko:)

    VastaaPoista
  4. Hyvä Susanna ja muut tytöt! Pitkä matka vaatii lepoakin että jaksaa ottaa vastaan uuden päivän ja elää täysillä. Alku teillä onkin melko haipakkaa, kun on noita paikan vaihdoksia.
    Maassa maan tavalla, kyllä sitä jo viikossa tottuu. Peskää käsiä ja juokaa sitä vettä aina kun saa. Ja kun näätte vessan, tehkää Kekkoset!

    VastaaPoista
  5. Olisi mukava, kun opiskelijatkin voisivat kirjoittaa blogia. Teksti olisi varmasti mukaansatempaavaa! ;) Turvallisia kilometrejä kaikille!

    VastaaPoista
  6. Terkkuja Anniinalle täältä kotosuomesta!Eno ja Kyle

    VastaaPoista
  7. Katselin juuri matkaohjelmaanne , jonka mukaan olette nyt Maasai Marassa Kimanassa.Lämpötila näyttäisi olevan siellä nyt +16-18. Meillä on täällä vähän lämpimämpää +19 =). Ensi yönä näyttäisi olevan siellä +12,hrr. Onneksi Laura otti villasukat mukaan =).
    Huomenna on varmaan teilläkin lämpimämpi päivä.www.accuweather.com antaman ennustuksen mukaan Kisumussa olisi lämpötila +28,3 ja yöllä 16.
    Lämmitelkäähän siellä toisianne.
    Aurinkoista ja lämmintä matkamieltä teille kaikille !

    VastaaPoista