maanantai 6. elokuuta 2012

Eldoretissa

Hei kaikki!

Olemme saapuneet Eldoretiin ja tulimme kaymaan kaupungissa pankkiasioilla ja kaupassa, joten pikaisesti kuulumisia tanne... Kuskeina toimii John ja Samuel (Tanjan kysymykseen vastaus).
Anna ja Elisa K. kavivat eilen kampaamossa mutkan ottamassa pienet letit ja kampaaja olisi halunnut ostaa Annan hiukset. Ihastui niihin kuulemma kovasti ja Anna oli Elisalle sanonut, etta vahtia ettei kukaan tule saksien kanssa lahelle.
Ajomatkalla pysahdyimme paikalliseen kotiin vessakaynnille, jossa pieni poika saikahti meita valkonaamoja kamalasti. Ei ollut aiemmin nahnyt valkoisia ihmisia, voi sita itkun maaraa! Tiina antoi pahkinapussin pojalle, mutta sekaan ei tyynnyttanyt hanta. Aiti vei pahkinat talteen toiseen huoneeseen, paatyykohan ne pojalle?
Osa on tuumannut, etta ei aio lahtea taalta Suomeen takaisin. Aikaa ei ole ollut ikavoida! Turha siis kaivata!!! No, taalla alettiin jo perumaan puheita ja huudellaan, etta on meilla vahan ikava....Koneella kayminen on helpottanut ikavaa.
Ruisleipaa on ikava, maitoa, oikeita vessoja ja salaattia!! Suomeen tultua lahtee kirjelma Coca Cola Companylle, etta Suomeen myos myyntiin mansikka ja ananas Fantaa (Laura aikoi kirjelmoida)!!
Olo on kuin filmitahdella, kun kaikki tuijottaa. Jos lahdet Afrikkaan, niin ota vessapaperia laukkuun, koska vessoissa ei ole.

1 kommentti:

  1. Me Antin kans ahkerasti käydään lukemassa teidän kirjoituksia :) Laittakaa kuvia paaaljon (myös teistä) jos mahdollista! Pitäkäähän hauskaa :D

    T: Anniina

    VastaaPoista