maanantai 3. kesäkuuta 2013

Leikkejä ja shoppailua

Jambo! Habari? 

Sunnuntaina piti viettää lepopäivää, mutta Tommi asensi televisiota varten juttuja, tytöt leipoivat tiikerikakkuja, osa pyykkäsi ja silitti vaatteita ja osa touhusi lasten kanssa. Leipomukset onnistuivat hyvin. Hieman erimakuisia, koska ainekset olivat erilaisia. Annettiin kakkua myös lapsille illallisen jälkeen, tykkäsivät kovasti.
Tänään pidettiin shoppailu päivää, eli kävimme kaupungissa orpokodin koulubussilla. Tytöt olivat ihmeissään alhaisesta hintatasosta, että eivät viitsineet edes kovin tingata. Olemme nähneet aika korkeita hintoja tuolla turistirysissä, mutta täällä landella kaikki on toisin.

 Kenialainen vaihto-opiskelija Kemistä antoi meille vietäväksi tavaroita Suomesta Keniaan. Veimme tänään tavaralähetyksen hänen miehelleen postiin. Postiväki oli niin innoissaan, että olisivat halunneet esitellä meille Kenialaisen postisysteemin. Mutta, tytöillä oli vain tavarat mielessä, joten kiiruhdimme kauppakierrokselle. Saldona oli salaattiottimia, vaatteita, koruja, laukkuja, kenkiä, tauluja ja niin edelleen. Kauppakeskus oli tyttöjen mielestä aika sekava ja putiikit pieniä. Käytiin lounaalla pitsalla, joka oli tosi maittavaa. Osa jaksoi syödä vielä jälkkäriksi kahvia ja leivonnaisia.
Osa tytöistä ja Tommi jumppasivat eilen illalla pihalla ja lapset katselivat kiinnostuneina. Lapset haluavatkin Tommin opettavan heille judoa. Lapset haluaisivat laulaa koko ajan leijonan metsästystä. Tytöt opettivat myös harakka huttua keittää, josta tuli myös hitti. Loistofiilis on kuulemma ja lapset ovat valloittaneet tyttöjen sydämet. Pääsääntöisesti ollaan oltu terveinä, lukuun ottamatta rakkoja jaloissa, flunssaa, haavoja/ nirhaumia kehossa ja palanutta ihoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti