maanantai 23. toukokuuta 2011

tahtitaivas

Jambo!
Nyt on nahty Afrikan hieno tahtitaivas. Eilen illalla viimein selkeni saa ja naimme sen. Lisaksi horisontissa salamoi kahdella suunnalla (ei jyrinaa). Oli vaikuttavan nakoinen.
Bogorialla oli varmaan kolme miljoonaa niita flamingoja! Tosi hienot maisemat ajella sinne! Osa jai paivaksi orpokodille hoitamaan lapsia ja yksi autollinen kavi Bogorialla.
Chepleskein poikakoululla oli hyva vastaanotto ja pojilla oli tosi paljon kysyttaavaa meilta. Huomenna mennaan tyttokoululle. Ollaan kierrelty ahkerasti eri kouluilla vierailuilla.

3 kommenttia:

  1. Se on sitten mukava, että vaimolla/sussalla on mahtava reissu. Yh isä jussilla pyykkikone laulaa... Onneks pääsee joutsan mökille torstaina sakun kanssa. Loput tenavat ukin ja munnin kans perjantaina perässä. Vaimolle lentosuukkoja.

    Terveiset samilta, sannilta, sakulta ja jussilta...

    VastaaPoista
  2. Tarja kirjoitti...

    Onpas kiva kuulla että teillä on ollut siellä kivaa ja olette saanut nähdä monenlaista.Nauttikaa kaikista kokemuksista,ei varmaan aivan heti tule toista samanlaista reissua,ja viikot menee loppujen lopuksi nopeaa ja koitaa kotiin lähtö.Terveiset kaikille täältä koto suomesta.

    VastaaPoista
  3. Voin hyvin kuvitella sen uskomattoman pinkin flamingomeren parveilevan siellä. Näitteko niitä kahta tai useampaa merikotkaa, jotka väliin jahtaavat flamingoja? Tammikuussa otin niistä muutaman kuvan. Niistä tuli joskus luonto-ohjelmakin Suomen tv.ssä.
    Terveisin edellä mainittu ukki

    VastaaPoista