torstai 19. toukokuuta 2011

Ensimmainen paiva

Matka eldoretiin meni hyvin. Tiet melko hyvassa kunnossa, mutta valilla kaipailtiin urheilurintsikoita kuoppaisilla osuuksilla. Lastenkodilla hyva vastaanotto ja paikka aivan ihana. Meista pidetaan hyvaa huolta. Kouluvierailulla kaytiin tanaan ja siella oli aivan mahtava vastaanotto. Huomenna mennaan sinne paivaksi ja iltapaivasta paastaan laheiseen sairaalaan tutustumaan. Syoty on (Terhikin on syonyt ja kyseli, etta saakohan otta lisaa). Kotia siis terveisia, ettei Terhi kuole nalkaan!
 Illalla istuimme kokoustamassa yhdessa huoneistamme pimeassa yhden taskulampun valossa. Sahkot katkoilivat useampaan otteeseen. Kylmia suihkuja paasaantoisesti... Hienoa on ollut!

3 kommenttia:

  1. Joo, hankkikaa toki taskulamppuja riittäävästi. Onkos moskiittoverkkoja näkynyt. Me yleensä nukuimme niiden alla, mutta Eldoretissa ei ollut. Samilta terveisiä Sussalle. Vein hänet aamulla kouluun.
    Sakke

    VastaaPoista
  2. Annin kanssa kotona mietittiinkin että kuinkahan se Terhi siellä syömisen kanssa pärjää:). Onpa hyvä juttu, että Terhillekin ruoka maistuu!!

    VastaaPoista
  3. Kävin itse Eldoretissä useasti 3o vuotta sitten kun asustelin Ugandassa Punaisen Ristin hommissa. Eldoret oli meidän kappamatkojen kohde. Onpa kiva katsella kuvia sitten kun palaatte. On varmaan muutoksia tapahtunut sielläkinpäin.
    Sisko Korrensalo

    VastaaPoista