keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Perilla

Eilen saavuimme puolenyon aikoihin guesthousiin Nairobissa. Kentalla meni aikaa viisumi ja passitarkastuksessa. Ollaan kuitenki turvallisesti perilla ja nyt ensimmainen lyhyt yo takana. Kuudelta aamulla heratys ja seitsemalta lahto kohti Eldoretia. Nyt odotellaan viela, etta vesi saataisiin toimimaan, jotta voisi kayda suihkussa. Lento meni hyvin, vaikka oli pitka. Nyt on ensilentajat lentaneet kolme lentoa :-) Terveisia kaikille! Matka jatkuu ja kirjoitetaan lisaa sitten Eldoretista.
- Susannna

6 kommenttia:

  1. Keniassa saa tottua siihen, että vesi tulee hyvin tai sitten huonosti. Missä guesthousissa olitte? Sitten vain nautitte itäisen hautavajoaman nakurujärvistä: Naivasha, Elemeteita ja Nakuru. Sieluni silmin seuraan matkaanne Eldoretiin, jossa tammikuussa kävimme.
    Sakke

    VastaaPoista
  2. Hei:) Mukava että olette päässeet perille ja nyt alkaa sitten tosi toimet!! Terveiset teille kaikille ja odotellaan kuulumisia!!Suomessa hyvin pilvinen, kolea säätila!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Kiva kun olette päässeet perille! Täältä koleasta koto-Suomesta seurataan teidän matkan edistymistä. Erityisterkut Tanjalle! :)

    -Henna ja pojat- :)

    VastaaPoista
  4. Kiva että pääsitte turvallisesti perille! :)
    Terkkuja sinne!

    VastaaPoista
  5. Kaikki hyvin siellä?
    Täällä koto-Suomessa kovasti kuulumisia odotellaan. Kemissä sataa vettä kaatamalla ja lämmintä reilusti alle 10.

    VastaaPoista
  6. Meijän Tanjaki päässyt ensijännityksestä, nyt jo 3 lentoa takana :D Terkkuja kaikille, erityisesti Tanja-siskolleni ja Marille.
    -Pälvi

    VastaaPoista