maanantai 30. toukokuuta 2011

laksiaiset

Hei taas!
Eilen illalla juhlimme laksiaisia orpokodilla lasten kanssa. Lapset tanssivat ja lauloivat meille. Voi sita vartalon notkeutta, tanssi on aivan ihanaa. Lauluissa rummut saestavat mukavasti. Oli tosi kiva ilta! Ostettiin vahan naposteltavaa juhliin (kekseja, naksuja, poppareita ja mehua). Itse leikitettiin leijonanmetsastys lapsille. Toinen autollinen (Mari, Anni, Terhi, Tanja, Sussa) on tehnyt englanninnoksen automatkojen aikana siita leikista.
Lisaksi kavimme syomassa Kip Keinon koulun toiminnnanjohtajan kotona illalla. Han on intialainen ja ollut miehensa kanssa taalla jo parikymmenta vuotta. He olivat tehneet meille intialaista ruokaa, joka oli tosi hyvaa!
Tanaan kavimme jattamassa hyvastit Chepleskein poikakoululle. Haikealla mielella lahdemme Eldoretista. Taalla on pidetty meista niin hyvaa huolta. Toivottavasti Nairobissa ja Mombasassa on myos yhta turvallista ja ihanaa. Keskiviikko aamuna suuntaamme kohti Lake Nakurua ja olemme yota siella. Torstaina ajamme Masai Maraan ja yovymme siella. Sielta sitten kohti Nairobia perjantaina ja paatimme lahtea heti Mombasaan lauantaina kolmeksi yoksi. Sitten palaamme viela Nairobiin pariksi yoksi.
- Susanna

3 kommenttia:

  1. Kylläpä kuullostaa mukavalta! Varmasti teillä on haikeaa kun jätätte Eldoretin ja jatkatte matkaa kohti uusia seikkailuja. Toivottavasti kaikki sujuu jatkossakin yhtä hyvin.
    Paljon terkkuja kaikille, erityisesti Annille.
    Täällä Kemissä koivun lehdet on jo jonkun kokoiset, mutta kylmää on edelleen. Viikonlopun satoi, tänään on paistanut aurinko, mutta tuullut kylmästi. Nauttikaa lämmöstä siellä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että matkanne on sujunut hyvin ja olette saaneet paljon uusia kokemuksia. Matkakertomustanne on mukava seurata.Toivotaan, että loppumatkakin sujuu yhtä hyvin.Paljon terveisiä kaikille ja erityisterkut Tanjalle kotijoukolta.
    t.Tuija

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla,että menee hyvin. Neillä täällä Joutsan mökillä sen sijaan mahatauti jyllää. Saku sen aloitti sunnuntaina ja nyt viime yönä sairastui Sanni. Minulle meni klo 2 alkaen oksennus ja ripuli siivouksissa loppu yö. Aina vain vatia alle, kun pää kohosi. Onneksi neiti ilmoitti kakkahädästään ja niin selvisimme siitä siististi. Kaksi vieraistammekin, jotka lähtivät maanataina, sairastuivat viime yönä.
    Toivotaan ettei teillä käy näin. Hyvää Nakuru päivää ja onnistunutta vllieläinbongausta Masai Marassa.
    Terevisin Sakke

    VastaaPoista