lauantai 21. toukokuuta 2011

Kokemuksia

Jambo! Kokemuksista paallimmaisena tallahetkella on eilinen ruuhka, johon juutuimme 6 tunniksi. 20 kilometrin matka taittui siis tosi hitaasti ja liikenne oli ihan sekaisin. Lisaksi olimme ruuhkassa klo 18.00-00.00 aikoihin, eli pimeassa. Toisen auton kuskimme piti turvallisempana pysya autossa, joten vessahata paatyi auton takaosassa pissaamiseen pussiin. Olihan kokemus tuokin. Tanaan vierailimme hoitajakoulussa ja paasimme jututtamaan sen muutamaan opiskelijaa. Heilla oli little ann siella ja anatoimian ja fysiologian tentti tulossa, eli paksut kirjat luettavana (koko kirja tentittavana). Lisaksi kavimme yhdessa sairaalassa. Olemme saaneet ajella ympariinsa ja nahda paljon maisemia. Paikallisia ruokia myos maisteltu. Kaikki on ollut terveena. Taskulamppuja on riittavasti. Huomenna Lake Bogorialle. Koteihin terveisia kaikilta!

4 kommenttia:

  1. Kiitos terveisistä. Viikonloppu meni Lapin maakuntajuhlilla ja kävin Jussin kanssa saunomassa ja nukuin Sannin sängyssä. Nyt Sami nukkuu meillä tuossa vieressä.
    No miltä Bogoria näyttää? Onko siellä nytkin miljoona flamingoa?
    Sakke

    VastaaPoista
  2. Hei :) Mukava että olette pääseet tutustumaan eri kohteisiin ja ehtineet ihastella maisemiakin;) Sussa - jos laittaa tekstaria niin mikä maatunnus eteen?
    Antoisia päiviä teille koto-Suomesta - päättäjäistouhuja täällä!
    Terkuin Päivi:)

    VastaaPoista
  3. Lake Pokorialla oli NIIIIN uskomattoman KUUUMA! Naa maisemat on pakko kokea ja naha ite, ei naita muuten tajuu!

    IKAVA!

    -Anni

    VastaaPoista
  4. Pitaa kysya suuntanumeroa, en tieda itsekaan sita!

    VastaaPoista