torstai 26. toukokuuta 2011

karmeat elukat

Ensimmaisena piti kirjoittaa Arfikan vilkkaasta mielikuvituksesta, kun opiskelijoilla on ollut tappajahiiri ja zetzet-torakoita (keksivat otokoita omasta paasta). Ei siis ole ollut mitaan ihmeempaa, mutta mielikuvitus on tehnyt tepposia.
Meista pidetaan tosi hyvaa huolta ja kokemuksia on tullut jo paljon. On ollut hienoa nahda kuinka reippaita opiskelijat ovat olleet yllattavienkin tilanteiden edessa. Uskon, etta kokemukset tuovat heille mukanaan jotain sellaista, mita Suomessa ei voi saavuttaa!
Ensimmaisilla on ollut mahatautia. Ei viela kuitenkaan kovin pahaa, mutta katsotaan tilannetta. Muutamalla maha loysalla ja jonkin verran ripulointia. Ninalla tuli myos oksennus. Muutoin mennyt tosi kivasti.
Kaytiin viiden hengen porukalla viemassa yhdelle ala-asteelle mailoja, kynia, terottiamia, kampoja, varikynia, viivottimia jne. Olivat tosi iloisia ja opetettiin niille nelimaalia, josta opettajat innostuivat hyvin paljon. Naisopet juoksi korkkareissa ja hameissa lehmien seassa pelatessaan nelimaalia (ja oppilaat nauroivat). Voi sita riemua!
Phyllis vei meidat pari iltaa sitten kiinalaiseen ravintolaan syomaan ja soimme niin, etta poytaan kannettiin erilaisia ruokia (Mari taisi laskea, etta oli ainakin 13 lajiketta) ja maisteltiin sitten kaikkia. Oli tosi hyvaa.
Lapset orpokodilla tosi ihania. Ei olla vaan siella oltu niin paljon. Kierrelty paljon kouluja jne. Nyt kauppaan, syomaan ja orpokodille!
Terkkuja kaikille meilta kaikilta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti