sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Mombasa

Terveisia Mombasasta!
Nyt ollaan syoty monipuolisesta seisovasta poydasta. Hotelli on hieno kaikin puolin. Tanaa melkein kaikki (ei Anni ja Terhi) kavi snorklaamassa tuossa edustalla olevalla koralliriutalla. Oli hieno kokemus! Nahtiin paljon kaloja ja uitiin kunnon kalaparven keskella, kun niita houkuteltiin leivan avulla. Monilla on myos kuvia hamahakkimeritahden kanssa, joka yritti kovasti luikerrella karkuun. Merivesi oli aivan ihanan lamminta, koska riutta rajoittaa aamupaivalla veden pienemmaksi altaaksi. No, saldona kylla melkein kaikilla iho palanut jostakin (hartiat enimmakseen). Nyt sitten koitetaan parannella ja viilentaa ihoa. Huominen paiva viela taalla rannikolla, sitten meneekin se tiistai matkustuspaivana. Ajomatka on kylla pitka ja rankka.
Anette ja Elli yllatettiin eilen illallisella kakuilla - Ellille synttarikakku ja Anetelle valmistujaiskakku. Kakut tuli melkoisen saattueen ja saestyksen kera! Opiskelijat ovat kommentoineet reissua, etta kaikin puolin antoisa ja monipuolinen reissu. Monenlaista kokemusta ja nahtavaa.
Jotkut ovat sanoneet, etta taalla on tullut unirytmia, kun jouduttu heraamaan aikaisin ja lahtea liikenteeseen. Moni on myos tuumannut, etta pakko paasta joskus takaisin tanne :-)

2 kommenttia:

  1. Niin se vain teillä reissu lähenee loppuaan... Tännekin lupasi loppuviikoksi lämmintä. Kiva juttu, niin ei ole teillä niin karmea kotiinpaluu sieltä kuumankosteasta Mombasasta. Turvallista matkaa Nairobiin ja sieltä sitten koto-Suomeen!!

    VastaaPoista
  2. Matka Mombasaan oli aika karu! Autossa oli tajun kuuma, mut matkan kesti, ku tiesi mika oottaa.Luulin etta mombasa on pelkastaan hiekkaa, merta ja hotelleja. Oli jarkytys ku ajettii Mombasan lapi ja nahtii et siellaki on tosi koyhaa. Samanlaista ku jossaki Nairobissa. Hotelli oli ihana! Allasalue oli viihtysa, mut rannalla mulla meni hermot, ku myyjamiehet ja muut jatkat alko puhumaan. Siella en siis paljoa aikaa viettany. Uimassa oli silti pakko kayda intian valtameressa! :))

    VastaaPoista